Komende tocht

De 24e editie van de boerderijenfietstocht wordt gehouden op zaterdag 8 juli 2017. Dit jaar wordt er een bezoek gebracht aan de boerderij van maatschap Rakhorst-Bonhof en Tuinderij Doorn, een modern glastuinbouwbedrijf. Een controlepost bij ECR Groot Stokkert maakt de route compleet.

De route voert u over het kanaal en door Markluiden naar de boerderij om vervolgens langs de IJssel via Wapenveld weer naar Heerde te gaan.  De lengte van de fietsroute bedraagt 37.4 kilometer en is afhankelijk van de weersomstandigheden bijna geheel geschikt voor het gebruik van eventuele "brommobielen".

De start en finish vindt traditiegetrouw weer plaats bij partycentrum De Keet van Heerde. U kunt hier starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Uw route naar de startlocatie kunt u hieronder bepalen. Onderweg zijn een aantal controleposten opgenomen en bij de finish krijgt u vanzelfsprekend uw welverdiende herinnering. De deelnamekosten bedragen € 5,-- per persoon, terwijl voor de jeugd tot 16 jaar een tarief van € 1,-- geldt. Bij voorinschrijving bedragen de kosten € 4,--, alleen giraal te voldoen tot 5 juli 2017 op IBAN NL77RABO0396555136 t.n.v. St. Hoes onder vermelding van het aantal personen.


U vindt partycentrum De Keet van Heerde tussen Heerde en Epe.  Komende van de A-50 neemt u afrit 28.


Klik hier om uw route naar de startlocatie te plannen.